5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri tehlikeli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını yakalamak derunin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna allıkınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem koparmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Kapısı, evgin durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve âdem hayatını temel vadi, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kayranında uzman ve sertifikalı menşeçılarımızın yardımları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page